bilder.ngn.nu Bildbloggen. Djur & Natur.

onsdag 25 juni 2008

Snigel

Filed under: Spansk Skogssnigel "mördarsnigel" (Arion lusitanicus) — Etiketter: — Nisse @ 13:25 13
Spansk Skogssnigel ”mördarsnigel” (Arion lusitanicus)

Efter att jag gått utmed grusvägen, där jag fotograferade Nässelfjärilen på föregående bild, gick jag tillbaka och upp till den plats där jag lagt ut en plåt (för att främst locka till sig Hasselsnok.) Där under var det tomt om vi inte räknar ett antal tusen svartmyror och lika många ägg.

Bredvid, i gräset, höll en s.k. mördarsnigel på med lite akrobatiska övningar. Då passade jag på att testa nya makroobjektivet och tog också bilder med min digitala kompaktkamera, för att jämföra. makroobjektivet vann.

Spansk Skogssnigel
080625 Klockan: 09:43 Brännvidd: 105.0 mm [157 mm] ISO: 100 Slutare: 1/160 Bländare: F3.5
Kamera: SONY DSLR-A100 Objektiv: Sigma 105 [35mm: 157] makro

Inga kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress