bilder.ngn.nu Bildbloggen. Djur & Natur.

lördag 27 september 2008

Carl-Einar Häckner

Filed under: Carl-Einar Häckner — Etiketter:, — Nisse @ 20:57 20
Carl-Einar Häckner (Homo sapiens)
Bok&Bibloteksmässan i GBG. Monter: B05:60 (Sveriges Tidskrifter) Bl.a. Krönikör i: Dagens Arbete Underhöll, sålde och signerade sin CD ”Orättvisor” samt bl.a. boken ”Krönikör”, samlade krönikor ur Metallarbetaren, Göteborgs-Posten och Dagens Arbete.
[Bild: Carl-Einar Häckner (Homo sapiens)]
080927 Klockan: 12:38 Blixt: Ja Brännvidd: 6.3 mm [38] ISO: 320 Slutare: 1/40 Bländare: F2.8 Kamera: SONY CyberShot DSC-W55 Objektiv: 6,3-18,9 [35mm: 38-114]
Frontomslaget till Carl-Einar Häckners CD ”Orättvisor”
[Bild: Carl-Einar Häckner. CD Orättvisor omslag, frontsida.] Låtlista:
1. Välkommen hit ikväll
2. Orättvisor
3. Jag är ett nypon
4. Fjärilar
5. Tvättstugan
6. Viva España
7. Höghusen gråter
8. Livet är ett lån
9. Snor på mammas blus
10. Det kokar
11. Skogens kvinna
12. Vaknar i en dröm
13. Nu är det jul
14. Skogskungen
15. Tältduken
16. Hon saknar
Jag Köpte den (100 SEK) och så fick jag den signerad – kolla bilden nedan.
Omslagets insida, med signering.
[Bild: Carl-Einar Häckner. CD Orättvisor, signering]

2 Comments »

 1. Han är helt klart min stora favorit bland entertainers! Jag var på STCC i Mantorp så jag missade bokmässan men det går fler tåg (: Carl-Einar uppträdde på en ungdomsgård som jag med min son va på ca 15 år sedan, vi skrattade bägge så det gjorde ont i magen! Kul typ som det behövs fler av! Tur att spamskyddet inte är med fler komplicerade mattefrågor då hade jag aldrig klarat en kommentar (:

  Kommentera

  Nisse svarade

  Jepp! Carl-Einar är definitivt en av mina favoriter. Jag blir bara så förbannad när jag inte ser hur jag blir lurad när han trollar.

  Det går faktiskt att göra spam-skyddet mer avancerat. Men det verkar inte behövas. Varken spam’are eller s.k. spam-program verkar vara speciellt smarta.

  Kramar!

  Kommentera

  Kommentar by ammie — måndag 29 september 2008 @ 16:59 16

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress